Bij Hebbben kunt u op de volgende manieren betalen:

iDeal
iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. De betaling wordt uitgevoerd via de beveiligde internet omgeving van je eigen bank, waarop je kunt inloggen met de bij jou bekende inloggegevens voor internetbankieren. De betaling wordt bovendien direct verwerkt zodat wij ook direct tot levering kunnen overgaan!

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Je hebt alleen de inlog gegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • iDEAL is een snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.

 

Vooraf overmaken

Naast het betalen via IDEAL is het ook mogelijk om het bedrag zelf over te maken.
Het verschuldigde bedrag maak je vooraf over op rekeningnummer 
NL18 INGB 0006 8102 60 onder vermelding van het factuurnummer. Zodra wij je betaling hebben ontvangen zal de bestelling binnen 1-2 werkdagen verstuurd worden. Hierover krijg je bericht. Dit kan langer duren dan wanneer je met IDEAL betaalt. Als je betaling, 7 dagen na de bestelling niet binnen is, wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

IBAN Hebbben: NL18 INGB 0006 8102 60
BIC: ABNANL2A

 

Paypal
Betaal je online bestelling met PayPal. PayPal is speciaal opgericht voor het veilig verrichten van online betalingen op het internet. De betaling van je bestelling vindt plaats in de vertrouwde betaalomgeving van PayPal. Om gebruik te maken van PayPal moet je je eerst eenmalig registreren bij PayPal. Bij de registratie geef je je bank- of creditcardgegevens op. De bank- of creditcardgegevens worden niet doorgegeven aan Hebbben. 

© 2016 - 2018 Hebbben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel